Menu

          Викладач кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу, доцент Ірина Львівна Корецька організували виїзний круглий стіл на підприємстві ТОВ «Гроно», яке знаходиться у м. Сквира і виробляє борошняні та цукристі кондитерські вироби, а також кондитерські жири. Представники компанії зустрілися з викладачами кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу – доцентами Тетяною Анатоліївною Сильчук, Тетяною Петрівною Голіковою, щоб обговорити виробництво високоякісної продукції з покращеними органолептичними та фізико-хімічними властивостями. У рамках круглого столу відбулася дегустація продукції ТОВ «Гроно».

         Викладачі домовилися про консультаційну підтримку, а також розроблення та впровадження у виробництво нових борошняних виробів підвищеної харчової та біологічної цінності.