Menu

 Викладач кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу, доцент Тетяна Анатоліївна Сильчук організувала для учнів 10 класу гімназії № 59 ім. О. М. Бойченка м. Києва екскурсію до університету. Доцент кафедри Наталія Петрівна Лазоренко продемонструвала майбутнім абітурієнтам технологічні лабораторії, оснащені найсучаснішим обладнанням «для кухні», лабораторію-броварню «Студентський Гамбрінус», лабораторію-ресторан «Фундуклєєвський трактир», а також розповіла про напрями та спеціальності підготовки.

Відвідини співпали з ІІІ Кулінарним конкурсом «Єдина країна – Единая страна» нашого факультету, тому школярі весело та з користю провели час. Встигли і кулішу поїсти, й узваром пригоститися, а також подивитися як 12 команд-учасниць презентують страви та напої різних регіонів України з піснями, танцями та українським гумором.

Майбутні абітурієнти на власні очі пересвідчилися, яким динамічним, яскравим та емоційним життям живе студентство факультету. Сподіваємося, що не залишився без їхньої уваги і професійний підхід до приготування та презентації страв, тематичного оформлення столу в етнічному стилі, а також стилізації дійства загалом. І наш університет зустрічатиме нових абітурієнтів, які прагнуть стати спеціалістами готельно-ресторанної справи, а також частинкою дружньої, теплої та єдиної сім’ї факультету ГРТБ.

  •