Menu

 20-22 травня відбувся ІІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» для освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст», організований кафедрою технології харчування та ресторанного бізнесу спільно з Коледжем ресторанного господарства НУХТ.

Серед учасників олімпіади були 25 студентів з 12 коледжів: Свалявського технічного коледжу НУХТ, Економіко-правового коледжу Київського кооперативного інституту бізнесу і права, Державного вищого навчального закладу Тернопільського коледжу харчових технологій і торгівлі, Коледжу технологій, бізнесу і права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Івано-Франківського технікуму ресторанного сервісу і туризму НУХТ, Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій, Волинського технікуму НУХТ, Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, Сумського технікуму харчової промисловості НУХТ, Полтавського технікуму харчових технологій НУХТ та Коледжу ресторанного господарства НУХТ. Журі очолив доцент кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу Андрій Гавриш. Членами журі були Галина Бугаєва – голова циклової комісії, старший викладач Коледжу ресторанного господарства НУХТ, Галина Горпинко – голова циклової комісії, викладач-методист Івано-франківського технікуму ресторанного сервісу і туризму, Людмила Ілляшенко – заступник директора з навчальної роботи Коледжу економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету, Любов Салата – старший викладач Коледжу ресторанного господарства НУХТ; Людмила Власенко – викладач Коледжу переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка.

Конкурсне завдання складалося з тестової та теоретичної частини, яка була представлена запитаннями з таких предметів, як органічна хімія, санітарія і гігієна, технологія виробництва кулінарної продукції, організація виробництва кулінарної продукції, процеси і апарати, товарознавство харчових продуктів.

Переможцями визнано наступних студентів:

І місце – Інна Мартиненко (Коледж ресторанного господарства НУХТ);

ІІ місце поділили студенти Любов Панова (Полтавський технікум харчових технологій НУХТ) і Оксана Писачук (Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості НУХТ).

ІІІ місце поділили студенти Наталія Смертюк (Івано-Франківський технікум ресторанного сервісу і туризму НУХТ) і Наталія Левенко (Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій).

На врученні дипломів переможців і грамот учасникам виступили Микола Лобур, заступник директора Коледжу ресторанного господарства НУХТ, Віктор Доценко, декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, члени журі та представник Інституту інноваційних технологій та змісту навчання Марія Литвин.

Бажаємо успіхів переможцям і чекаємо їх в числі студентів нашого університету!