Menu

27 вересня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття професорки Тетяни Анатоліївни Сильчук з навчальної дисципліни «Інновації в ресторанному бізнесі» для здобувачів магістерського рівня вищої освіти.

Темою заняття були наукові основи створення продукції ресторанного господарства функціонального призначення. На занятті були присутні викладачі кафедри, заступник декана факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з навчальної роботи Наталія Петрівна Бондар і в.о. декана факультету Віта Валентинівна Цирульнікова.

Лектор обговорила зі здобувачами основні підходи до створення продукції функціонального призначення; наукові принципи збагачення харчових продуктів; фізіологічно функціональні інгредієнти; інноваційні ресторанні технології продукції функціонального призначення. Для розкриття теми та набуття студентами теоретичних знань викладач використала мультимедійну презентацію, наповнену ілюстративним матеріалом (технологічні схеми, таблиці, фото функціональних інгредієнтів і ресторанної продукції), а також підтримувала постійний контакт з аудиторію і надавала практичні рекомендації з внесення функціональних інгредієнтів у харчові матриці ресторанної продукції.

Викладачі кафедри, які були присутні на відкритому лекційному занятті, оцінили високу професійна компетентність професорки Тетяни Анатоліївни Сильчук.

Про ресторанні інновації магістрам – професійно компетентно і на високому науково-методичному рівні! Бажаємо Тетяні Анатоліївні нових академічних здобутків!