Menu

Виїзні лабораторні заняття здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в закладах ресторанного господарства «Стумарі» і «Život A Pivo» у рамках вивчення дисциплін «Барна справа та організація роботи сомел′є» і «Ресторанна справа». Гостинно зустріла та провела екскурсію керуюча закладами пані Ірина.

На наших майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи очікувало знайомство з особливостями організації роботи усіх структурних підрозділів закладів з сучасним устаткуванням, а також майстер-клас з приготування хачапурі, хінкалі та кави.

Здобувачі вищої освіти побували по іншу сторону барної стійки, де побачили усі тонкощі роботи бартендерів. Професійний бармен показав посуд та інвентар, розказав про асортимент бару, специфіку роботи, поділився секретами успішної роботи закладу.

Дякуємо Ірині Магалецькій, керівниці Навчального центру Рейкарц Хотел та керуючій закладами «Стумарі» і «Život A Pivo» за можливість провести лабораторні заняття в умовах сучасних ресторанних підприємств.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, лектори дисциплін Ольга Сергіївна Пушка і Олена Броніславівна Шидловська постійно прагнуть до удосконалення освітнього процесу і поруч з традиційними формами занять впроваджують сучасні навчальні технології.

Виїзні заняття сприяють закріпленню теоретичних знань та набуттю практичних навиків здобувачами вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа».

Кафедра готельно-ресторанної справи здійснює підготовку професіоналів у сфері готельно-ресторанного бізнесу.